10 Nisan 2013 Çarşamba

Aşkın Halleri - Aşkın Çeşitleri

Değerli askasozler.com takipçileri, aşkın 3 hali varmış ve aşkın bu 3 hali çeşitli duyu organlarımız ile ilgiliymiş. Peki aşkın bu 3 hali nelerdir diye soracak olursanız buyurun aşağıdakileri okuyun.



Akıl Hali


"Aklın yolu birdir" ve sevdiğiniz insanı bu açıdan seçmişseniz, muhtemelen çevrenizdeki herkes bu aşkı doğrulamıştır. Ne de olsa o çok kültürlü, terbiyeli, yakışıklı, iyi de bir işi var, en önemlisi de kadın ruhundan çok iyi anlıyor. O tam bir kanatsız melektir. Eğer onun hakkında bu tarz düşüncelere sahipseniz, aşkın "akıl yolunu" izlemişsiniz demektir. Onunla gerçekten mutluysanız, hiç bir sorun bulunmamaktadır. Ama kendinizi onun olumlu özelliklerini durmadan kulağınıza fısıldayan mantığınıza kaptırıp, aslında yanında hiç heyecanlanmadığınızı ve sezgilerinizin bir arkadaşınıza, dostunuza karşı olan hislerinizden farklı olmadığını hissediyorsanız, o zaman ileride pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.



Kalp Hali


En klasik ama en popüler aşk hikayesi... Kalbinizin yolunu takip ettiğinizde onu "mükemmel" olarak görmek isterseniz de, aslında içinizde onun kusurlarını bilirsiniz. Hatta sizi çok rahatsız eden özellikleri bile olabilir, fakat bunlara rağmen ondan bir türlü vazgeçmek mümkün değildir. Gerçek aşk bu mudur bilinmez, ama seven sevdiğini her haliyle sever. Her insanın olumlu özelliklerinin yanı sıra, az da olsa küçük olumsuz özellikleri olabilir. Yeter ki birbirinize karşı sevgi ve saygıyla yaklaşın.



İçgüdü Hali


Bu yolla yaşanan aşk, genelde çok tanımadığınız biriyle yaşayacağınız türden bir aşktır. Onun hakkında hiçbir şey bilmez, ama bir şekilde sizin için yaratılmış olduğunu hissedersiniz. Bunu size hissettiren kalbiniz olduğunu zannedersiniz, oysa sezgilerinizin kaynağı içgüdülerinizdir. Bazen haklı çıkar ve güzel bir ilişkiye adım atarsınız, bazen ise büyük bir pişmanlık duyarsanız. İçgüdüler yanıltıcıdır ve aşkın bu halini seçen yanılmayı da göze almalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder